Huisregels

Huisregels 2024 – Studio Dordt v.1

DE STUDIO HUISREGELS

1. Om onze vloer schoon en wit te houden, werken wij met een schoenen-uit-policy. Als model mag je uiteraard wel schoenen dragen. Let er wel op dat de schoenen schoon zijn en dat de zolen de vloer niet beschadigen. Riskeer geen boete – maak eventuele vlekken of strepen direct schoon.

2. Na je boeking moet de studio in bezemschone staat zijn. Als dit niet het geval is, zullen wij achteraf schoonmaakkosten in rekening moeten brengen.

3. Uiteraard mag je alle meubels voorzichtig verplaatsen, zodat je zelf leuke hoekjes kan creëren. Zet aan het einde van je boeking de meubels weer op de originele plek terug.

4. Eten en drinken in de studio is toegestaan, maar let op dat je geen vlekken maakt op de gestofeerde meubelen of andere voorwerpen in de studio. Hetzelfde geldt voor eventuele make-up vlekken.

5. Er zijn veel breekbare items aanwezig in de studio. Kinderen mogen daarom niet zonder toezicht in de studio.

6. Huisdieren zijn niet toegestaan in de studio.

7. Maak direct een melding van eventuele vlekken of beschadigingen, zodat wij dit met elkaar kunnen oplossen. Doe je dit niet? Dan riskeer je een extra boete zoals aangegeven in de algemene voorwaarden.

8. In de studio kun je gebruikmaken van gratis koffie, water en thee. In de koelkast staan ook blikjes. Deze kun je aanschaffen voor €3,00 per stuk. Gebruik de QR-code in de studio om deze te betalen. Doe je dit niet, dan riskeer je een boete voor diefstal (tussen de €200 en €1100).

9. Boor of sla geen spijkers in de muur. Wil je graag iets ophangen? Maak dan gebruik van plakspijkers. Onthoud dat je de muren niet mag beschadigen.

10. Ben je langer dan een kwartier te laat? Bel dan naar de studio. Doe je dit niet, dan vervalt je boeking.