boek direct de daglicht studio →

Daglicht studio in het centrum van Dordrecht

Zorgvuldig ingerichte studio

Natuurlijke kleuren en materialen, zodat jouw onderwerp van de camera knalt. Geniet van de 35m2 zorgvuldig ingerichte ruimte. Zwangerschapshoots, fashion, interieur – Studio Dordt biedt oneindige mogelijkheden. 

Speel met het licht, creëer leuke hoekjes – maak unieke foto’s. Verzeker jezelf van een plekje op de kalender. 

een fotostudio met complete inrichting

Tarieven

Of je nu een startende fotograaf bent of juist een pro. Een coach op zoek naar een (tijdelijke) ruimte – maak gebruik van onze laagdrempelige tarieven. 

2 uur

STUDIO DORDRECHT
59
  • MAANDAG T/M ZONDAG
  • 09:00 TOT 18:00 UUR

4 uur

STUDIO DORDRECHT
90
  • MAANDAG T/M ZONDAG
  • 09:00 TOT 18:00 UUR
Populair

8 uur

STUDIO DORDRECHT
150
  • MAANDAG T/M ZONDAG
  • 09:00 TOT 18:00 UUR

De studio

De studio beschikt over twee grote ramen die de ruimte vullen met daglicht. In de ochtend tot aan het einde van de middag (in de winter iets korter) wordt de ruimte gevuld met prachtige zonnestralen. Let wel: hoe graag wij het ook zouden willen, wij hebben geen invloed op de weersomstandigheden. Is het een druilerige, donkere dag. Dan heeft dit – helaas – effect op het licht in de studio. Wil je zeker zijn van prachtig licht? Neem dan een fotografie lamp mee. Je mag ook de boeking tot 48 uur van tevoren verplaatsen naar een ander moment. 

Wij verwelkomen jou graag in onze daglicht studio. De studio bevindt zich in het centrum van Dordrecht. Wij ontvangen jou graag 5 minuten voor de aanvangstijd. Als je voor het pand – De Wereldwaag – staat, druk dan gerust op de bel. Naast alle andere bedrijven, staat hier ook een plaatje op met Studio Dordt. Als de deur wordt geopend kun je doorlopen naar de bovenste etage. Hier staat altijd iemand klaar om jou te ontvangen en wegwijs te maken. 

Let op: De lift is helaas tijdelijk buiten gebruik. Geef bij de boeking aan als je zelf (zware) spullen wilt meenemen. Wij helpen jou dan deze naar boven te brengen. 

De studio beschikt over een koelkast met gekoeld water, koffie en thee. Heb je een lange shootdag voor de boeg? Voel je vrij om zelf iets in de koelkast neer te leggen. Wil je liever dat wij een lunch of champagne regelen? Stuur dan een mail naar info@studiodordt.nl.

Op- en afbouwen in de studio kan gedaan worden binnen de tijd van je boeking. Heb je bij nader inzien meer tijd nodig? Neem dan contact op om (indien mogelijk) jouw boeking te verlengen. 

Let op! De studio bevindt zich op de 3de etage. Heb je veel spullen bij je voor een shoot? Laat dit dan weten in een opmerking bij de boeking. Tot de lift gemaakt is bieden wij jou graag extra tijd voor aanvang, zodat je op tijd kan beginnen.

Wij hebben veel tijd, liefde en energie in de studio gestoken. Daarom willen wij jou vragen om (naast water) te eten en drinken in de keuken naast de studio. In onze keuken staat altijd koffie, water en thee voor je klaar. 

Heb je een evenement met hapjes? Dan kan dit uiteraard altijd in overleg. Stuur een mail naar info@studiodordt.nl

Naast onze koffie en thee faciliteiten, is de studio voorzien van:

  • Stoomapparaat 
  • Muziek (boxje)
  • WiFi
  • Rekwisieten 

Ga je productfoto’s maken of heb je een fashion shoot? Dan kan je uiteraard laden en lossen voor de deur van De Wereldwaag. 

  •  Bij een boeking vóór 11:00 uur (ma t/m zo) kun je lossen voor de deur in de Wijnstraat. Na 11:00 uur is dit gebied een autoluwe zone. 
  • Bij een boeking na 11:00 uur kun je achter de studio laden en lossen. Navigeer naar Sledenaarsgang 20 in Dordrecht. 


Let op! De studio bevindt zich op de 3de etage. Heb je veel spullen bij je voor een shoot? Laat dit dan weten in een opmerking bij de boeking. Tot de lift gemaakt is bieden wij jou graag extra tijd voor aanvang, zodat je op tijd kan beginnen. 

Is jouw shoot inclusief haar en make-up? Naast de studio hebben wij een keuken waarin ruimte is voor haar en make-up. Ben je met een grote groep? Geef dit dan aan bij je boeking. In dat geval kunnen wij een extra ruimte klaarmaken voor haar, make-up en omkleden. 

Ben je heerlijk aan het shooten en kom je tot de conclusie dat je meer tijd nodig hebt? Als er geen boeking na jou is, kan dit altijd in overleg en tegen een meerprijs. Zowel op locatie als voorafgaand aan jouw boeking. 

Studio Dordt is gelegen in het centrum van Dordrecht. Er zijn meerdere mogelijkheden om in de buurt van de studio te parkeren:

  • Parkeergarage Visstraat (€2,37 p/u) 4 minuten loopafstand
  • Parkeerterrein Grote Markt  (€3,75 p/u) 2 minuten loopafstand (beperkt aantal plekken)
  • Weeskinderendijk Beneden 21 (gratis) 25 minuten loopafstand. Op zaterdag rijdt een gratis pendelbus naar het centrum tussen 10:00 – 18:00 uur.

Om Studio Dordt te bereiken met het OV kun je het beste de reisplanner 9292ov.nl raadplegen. Reis je naar Dordrecht Centraal Station? Pak dan Bus 10 (QBUZZ) en stap voor de deur van de studio uit. Halte Scheffersplein. 

Dieren zijn niet toegestaan in de studio zonder overleg. 

Het kan altijd gebeuren dat iets breekt of stuk gaat. Maak je geen zorgen. Dit kan altijd gebeuren. Geef dit alsjeblieft aan zodat wij dit met elkaar en de verzekering kunnen oplossen.

Lees de algemene voorwaarden voor meer informatie.

"Creativity is seeing what others see and thinking what no one else ever thought."

– Albert Einstein