Leuk je te ontmoeten!

Wij zijn Nikita en Lisa. Twee ambitieuze vrouwen met grote dromen. Wij zijn twee goede vriendinnen met gedeelde interesses. Toen wij de mogelijkheid kregen om een daglicht studio te starten in het centrum van Dordrecht, was de keuze snel gemaakt: ‘Doen!’

Samen hebben wij een plek gecreëerd, die er niet alleen mooi uitziet, maar waar creatieve mensen terecht kunnen om hun business naar een hoger level te tillen. Wij zien jou graag snel in Studio Dordt. 

Lisa & Nikita 

De werkwijze van Studio Dordt

TEAM WORK MAKES THE DREAM WORK

Stap 1

Boek jouw favoriete tijdslot op de website. Zodra de boeking in onze agenda staat, krijg je een bevestiging via de mail. Geen mail ontvangen? Neem dan contact met ons op. Misschien is er iets fout gegaan.

Stap 2

Jouw boeking is een feit - leuk! Raadpleeg voor jouw komst aanvullende informatie op onze website, zoals: waar kan ik parkeren? Wat zijn de huisregels? Kan ik laden en lossen? Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Stap 3

Het is de dag van jouw boeking! Vertrek op tijd, zodat je elke minuut goed kan benutten. Vijf minuten voor jouw geboekte tijdslot staan wij klaar om jou te ontvangen. Wij geven een rondleiding en de studio is voor jou! Als je klaar bent laat je de studio bezemschoon achter.

Studio Dordt, jouw creatieve plek

Maak gebruik van de eindeloze mogelijkheden in onze daglicht studio. Speel met het licht en creëer leuke hoekjes met de meubels en rekwisieten die beschikbaar zijn. 

De daglicht studio is perfect geschikt voor fotografie, video, evenementen, maar ook als coaching ruimte. Waar jij de studio van 35M2 ook voor wilt gebruiken – wij denken graag met jou mee. Zien wij je snel?