Nieuwe tarieven (mei 2024)

Het is bijna zo ver: de studio wordt verbouwd! Aanstaande Paasweekend (27 maart t/m 1 april) krijgt Studio Dordt een make-over (lees meer over de verbouwing). Omdat er ongetwijfeld nog wat puntjes op de i worden gezet in april, zullen wij pas vanaf 1 mei met nieuwe tarieven gaan werken.

In november zijn wij in het diepe gesprongen en hebben wij Studio Dordt geopend. Met inmiddels een nieuwe website, een beter boekingssysteem en een verbouwing voor de boeg – zijn wij helemaal klaar om de studio naar een hoger niveau te tillen.

Dit is direct ook de reden dat wij de prijzen iets moeten verhogen. Wij blijven het heel belangrijk vinden dat de studio voor iedereen bereikbaar en toegankelijk blijft. Of je nu een startende fotograaf bent of een echte pro – onze prijzen blijven voor iedereen scherp.

Rainy Day Deal
Op dit moment is het alleen mogelijk om 24 uur van te voren een boeking te plaatsen op de website. Maar vanaf april starten wij met iets nieuws: Rainy Day Deal. Heb jij een geweldige shoot geboekt in het centrum van Dordrecht of in de prachtige natuur, maar gooit regen roet in het eten? Geen probleem! Maak gebruik van onze studio. Voor €35,- p.u.* kun je met spoed de studio boeken (indien beschikbaar).

Nog snel jouw plekje bemachtigen met het huidige tarief? Klik hier en boek jouw plekje in april.

*De Rainy Day deal kan je alleen boeken door een bericht te sturen via WhatsApp of een mail naar info@studiodordt.nl. Boeken kan vanaf 2 uur.

Gemeubileerde daglicht studio in het centrum van Dordrecht. Zoek jij een stijlvolle ruimte? Boek direct de studio.
Links
Nieuwsbrief